Wellness Hotel

Zsóry Hotel Zen&Spa nem csak szálláshelyet biztosít vendégei számára, hanem wellness-fitness részlegének köszönhetően, ha csak az itt tartózkodás idejére is, de kizökkenti a szürke hétköznapok egyhangúságából.

Adja át a zavartalan regenerálódásnak, felfrissülésnek és a jól megérdemelt kényeztetésnek!

Szolgáltatásaink:

  • beltéri ellenáramoltatásos uszoda
  • pezsgőfürdő
  • finn és infra szauna
  • légkondicionált fitnesz terem, kardiogépek
  • sókamra
  • masszázs (lazító, sport, talp, arc, frissítő, gyógy, kényeztető, gyógynövényes)
  • örvényfürdő / tangentor

Uszoda

A 10 m hosszú és 4 m széles, feszített víztükrű medence vizének hőmérséklete 28-29°C.
Az úszásra alkalmas, ellenáramoltatóval ellátott medence mélysége 1m 40 cm, így a gyerekek és a kevésbé jól úszók számára is kiváló kikapcsolódást nyújt!
Az uszoda szomszédságában található a kellemes hőmérsékletű pezsgőfürdő, melynek használata megkoronázza a teljes körű kikapcsolódást.

Szauna

A szauna lendítő erőt ad az életmódváltáshoz!
Próbálja ki infra és finn szaunánkat. Az infra szauna a finn szaunával ellentétben alacsonyabb hőfokon működik és fényterápiára is alkalmas, de az eredmény ugyanaz: izzadás útján salakanyag távozik a szervezetből és fokozódik a vérellátás testünkben!

Sóterápia – sószoba

Szállodánkban ingyenes használhatja a sókamránkat, mely az erdélyi Parajdi sóbányából származó sóból készült. A szoba légterében a sórészecskék gyógyítólag és megelőzőleg hatnak a légúti megbetegedésekre (asztma, légcsőhurut, allergia, szénanátha). A só gyulladáscsökkentő hatással bír bőrproblémákra, ekcémára, pikkelysömörre. A sókamrában lévő levegő sórészecskéi megragadnak a légzőszervek csillós hámján, amik intenzívebb mozgásba kezdenek, fokozzák a váladékképződést. Az eredmény: a szennyeződések kikerülnek a tüdőből és a légutakból. A só erős vírus- és baktériumölő hatására kitisztul az arc-, a homlok- és az orrmelléküreg, tisztul a garat, a bőr, a fejbőr és a haj, kisimulnak az idegek.